Fouriertransform söker Investment Directors

2010-06-26

Fouriertransform söker fler Investment Directors som ska ansluta till det redan starka team som byggts upp under det senaste året. Rätt kandidat kommer från riskkapitalbranschen och är redan idag Investment Manager/Director eller motsvarande med erfarenheten mot industriell verksamhet och gärna avseende mindre/medelstora transaktioner. Idealt har personen på ett framgångsrikt sätt själv drivit såväl förvärv, utveckling av innehav som avyttringar.

Rätt kandidat har minst 10 års relevant erfarenhet från finansbranschen och ett allmänt mycket gott omdöme, integritet och affärssinne. Därutöver krävs mycket god analytisk förmåga, god struktur och en förmåga att hantera komplexitet. Då man kommer att samverka mycket med olika externa intressenter är också en god social förmåga och förmåga att ingjuta förtroende viktiga egenskaper.

Du är välkommen med din ansökan till annons@alumni.se, märk din ansökan med "ref.nr. 5874". För frågor ring Alumni på tel: 08-796 17 00. Skicka din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande.

Fouriertransform är ett statligt venture capital-bolag som på kommersiella grunder stöder innovativa bolag och företagare som kan bidra till att vitalisera svensk fordonsindustri. Bolaget har en investeringsram på totalt 3 miljarder kronor och tillför förutom kapital även kompetens via kvalificerade medarbetare och ett nätverk av experter. www.fouriertransform.se

Fouriertransform AB, Sveavägen 17, 111 57 Stockholm +46 8 410 40 600